Fra utendørskonserten med Highasakite.

Gudbrandsdal Energis 100 års-feiring

27. sep 2016

Gudbrandsdal Energi sin 100 års-markering ble avsluttet med en fantastisk jubileumsfest på Rudi Gard lørdag 24. september

Fylkesmann, fylkesordfører, styret, representanter for eierkommuner, representanter for flere samarbeidspartnere, NVE-direktøren, ansatte med ledsagere og pensjonister fikk oppleve en fantastisk kveld.

Vertskapet på Rudi Gard, Øystein og Nina Rudi, hadde skapt en flott ramme rundt arrangementet.

Kjøkkensjef Wenche Kvebu ivaretok det gastronomiske og serverte festdeltakerne gravet ørret, baconsurret reinsdyrstek og molte.

Vegard Moshagen hadde satt sammen et flott underholdningsprogram, med en fin kombinasjon av landskjente og lokale artister: Herborg Kråkevik, Terje Isungseth, Kjetil Bjerkestrand, Sudesh, Ronnie Le Tekrø, Det Fronske Kompani og Jenny-Kristine Aakre Hestø.

Adm. direktør Bjarne Slapgard la i sin festtale vekt på at festaftenen markerer en sterk fremtidstro for selskapet. Videre at det har vært et bevisst valg å kombinere et historisk ankerfeste (jubileumsboka) med å la unge, lokale talenter få vise seg frem i alle jubileumsarrangementene.

Han roste også de ansatte, hvor han poengterte at den sterke, daglige innsatsen fra alle ansatte er en forutsetning for å få gjennomført planer og visjoner for styret og administrasjon.

Han avsluttet med å beskrive at selskapet lykkes hvis alle ansatte går friske hjem etter en vellykket dag på jobben, der alle har bidratt til selskapets verdiskapning.

Jubileumskvelden ble avsluttet med gratiskonsert med Highasakite, GEs gave til ungdommen i dalen. Bandet ble introdusert på scenen av Kjetil Jansrud, som er barndomsvenn med Øystein Skar.

En stor takk til alle som ville feire sammen med oss på Rudi Gard!

På bildet under intervjuer kveldens konferansier Charlotte Frogner to Vinstra-gutter, som på hvert sitt område ligger i verdenstoppen: Alpinisten Kjetil Jansrud og Øystein Skar fra Highasakite.