GE Nett reduserer nettleia

19. mar 2020

GE Nett vil bidra i den nasjonale dugnaden gjennom å redusere nettleia for alle nettkunder med ca. 12 millioner kroner for perioden mars, april og mai. 

PRESSEMELDING:

Gudbrandsdal Energi Nett AS reduserer nettleia

Gudbrandsdal Energi Nett (GE Nett) er bekymret for at mange privatkunder og bedrifter vil få likviditetsutfordringer som følge av korona-epidemien. For oss er det viktig å gjøre det vi kan for å hjelpe alle våre kunder i den vanskelige situasjonen.

GE Nett vil bidra i den nasjonale dugnaden gjennom å redusere nettleia for alle nettkunder med ca. 30 % for perioden mars, april og mai. Dette gjelder den delen av nettleia som nettselskapet kan bestemme. Statlige skatter og avgifter kan ikke GE Nett endre.

Nettkundene vil se reduksjonen på fakturaene som kommer i april, mai og juni. Tiltaket innebærer at nettleia blir redusert med ca. 12 millioner kroner i denne perioden. Det er ikke tatt stilling til hva som vil bli gjort med nettariffene senere i året.

GE Nett distribuerer strøm til ca. 21.000 nettkunder, og har allerede lav nettleie. Selskapet hadde i 2019 landets laveste nettleie.

Gudbrandsdal Energi-konsernet er eid av kommunene Øyer, Ringebu, Sør-Fron og Nord-Fron.


Vinstra 19.03.2020


Kontaktperson: Konsernsjef Per Oluf Solbraa, mobil 958 23 274