Asgaut Holm skal jobbe med GE-konsernets bærekraftstrategi.

Vår første trainee Asgaut Holm er på plass

28. jan 2021

Asgaut kommer fra Eidsvoll, og er bosatt på Lillehammer. Han har en mastergrad i bærekraft og innovasjon

Asgaut skal være hos oss i totalt 12 måneder. Han skal jobbe med konsernets bærekraftsstrategi, på bakgrunn av FNs 17 bærekraftsmål og med målsetninger som vi internt kan jobbe mot. Vi deler på traineen med Østlandet Gjenvinning og håper både vi og Østlandet Gjenvinning kan dra felles nytte av Asgaut sitt arbeid og at Asgaut får med seg nyttig erfaring videre. Asgaut er allerede godt i gang både internt og eksternt. Han har blant annet vært jury ved utdeling av bærekraftsprisen på Regionmessa for ungdomsbedrifter 28.01.2021.

-Vi anbefaler både nyutdannede og bedrifter til å ta en kikk på www.traineeinnlandet.no – kanskje flere skulle vurdere en periode med eller som trainee?

– Har du tatt Norads test om hva som er det viktigste bærekraftsmålet for deg?