Lag og foreninger – nå er det søknadsfrist igjen!

26. apr 2021

Vi har søknadsfrist to ganger pr. år – 1. mai og 1. oktober

Vi ønsker å bidra til gode oppvekstsvilkår, trivsel og bolyst i eierkommunene våre, og støtter aktiviteter spesielt rettet mot barn og unge. Søkerne bør ha sin virksomhet i en av de fire eierkommunene våre – Øyer, Ringebu, Sør-Fron eller Nord-Fron. Her finner du mer informasjon om støtteordningen og betingelser.

Til tross for pandemi og begrensninger ønsker vi å motta søknader til gode aktiviteter i lokalmiljøene våre. Så snart vaksinene er satt håper vi at det meste går tilbake til normalen for korps, idrettslag, kulturarrangører og andre som bidrar til at det er meningsfylt å bo her.

Send oss en søknad innen 1. mai og fortell oss om ditt eller din forening sine aktiviteter.

Bruk søknadsskjemaet her.