Ny samarbeidsavtale med Ringebu Prestegard

26. jun 2021

Gudbrandsdal Energi Holding har vært samarbeidspartner for Ringebu Prestegard i mer enn 10 år. I forrige uke uka ble det inngått en ny 3-årig samarbeidsavtale. 

Gudbrandsdal Energi Holding ser med glede på utviklingen som har gjort stedet til en attraksjon det er naturlig å oppsøke i Gudbrandsdalen. Vi ønsker lykke til med årets sesong og ser fram til videre samarbeid!

Prestegarden var prestebolig frem til 1991. I dag er den fredede og restaurerte Prestegarden med sine mange gamle hus og hage en historisk opplevelse i seg selv. I sommersesongen og andre utstillingsperioder gjennom året er det også kunstgalleri og kafé. Hvert år presenteres nye kunstnere sammen med noen faste utstillinger. Du kan også vandre i den vakre hagen som omgir gården, – nyte rosebedene, de gamle bærbuskene eller bare henge rundt i humlehuset. Gjennom hele året er Prestegarden også møtested for kulturarrangementer som konserter og temakvelder

Her finner du mer informasjon om Ringebu Prestegard og årets program.