Initiativtaker Øystein Rudi og daglig leder Vivian Haverstadløkken.

Gudbrandsdalen i gullskrift

2. jul 2021

Kulturlivet er i ferd med å våkne til liv, og vi vil være med på livet!

Gudbrandsdal Musikkfest gjennomføres 7. – 10. oktober 2021 og hele Gudbrandsdalen brukes som arena med både tradisjonelle og utradisjonelle spille steder. Gudbrandsdal Energi Holding er med som stolt samarbeidspartner.

Snart lanseres programmet for Gudbrandsdal Musikkfest 2021, festivalen som byr på det beste innen klassisk musikk og folkemusikk på unike arenaer i heile Gudbrandsdalen. Daglig leder Vivian Haverstadløkken og initiativtaker Øystein Rudi lover unike konsertopplevelser med både nasjonale artister og lokale krefter. Sammen med reiselivet i dalen tilbyr de også skreddersydde opphold når musikkfesten arrangeres fra 7. – 10. oktober. Følg med på @gudbrandsdamusikkfest og www.gudbrandsfest.no for spennende programslepp framover.