Film: Hverdagshelter - Et familietre med mange grener.

Hverdagshelter

1. des 2021

Familien e som græne på æt tre.
Oss veks i våre egne retninge.
Men rota vil støtt verra dæn såmmå.

Framtida innehæll mange vægvalg.
For å sjå vægen videre
må oss vetta kår oss kjem frå.

Trygghæt kreve samarbeid og langsiktighæt.
Oss glede oss te å fortsetta å verra her
for de og kommende generasjoner.

La oss ta deg med inn i Gudbrandsdal Energi-familien

I Gudbrandsdal Energi-familien har treet mange grener. Dag og natt sørger vi for lys, varme, internett, og framtidas løsninger i hele Midt-Gudbrandsdalen gjennom konsernets fem selskaper, Gudbrandsdal Energi Holding AS, Vevig AS, Gudbrandsdal Energi Produksjon AS, Gudbrandsdal Energi Fiber AS og Gudbrandsdal Energi Fornybar AS.

Filmen «Hverdagshelter»

Frem mot jul vil du bli kjent med oss i Gudbrandsdal Energi-familien på en litt annerledes måte. Gjennom filmen «Hverdagshelter» som er delt inn i fire deler vil du møte tre generasjoner i en familie, som vokser i sine egne retninger, men fra samme rot.

Del 1: «Ragna»

I første del møter du «Ragna». Hun er elev på Landslinja for folkemusikk ved Vinstra Videregående skole. Ragna vet ikke hva fremtiden vil bringe. Likevel øver hun både sent og tidlig. Snart skal hun spille konsert. Vil hun mestre musikkstykket? Og vil hun mestre livet?

Del 2: «Pål & Tyra»

I andre del møter du far og datter «Pål &Tyra». Pål har vært på jobb på kraftverket siden de tidlige morgentimer mens Tyra fortsatt sover. Hun fyller syv år i dag, men far kan ikke være hjemme. Vil pappa være hjemme igjen til bursdagsfeiringen?

Del 3: «Bestefar Erik»
I tredje del møter du «Bestefar Erik». Erik er enkemann og bor alene i Nord-Fron. Han tenker tilbake på livet med familien sin, sønnen Pål og svigerdatter Silje. Barnabarna Ragna som spiller fele akkurat som han gjorde i sin ungdom, og vesle Tyra som fyller år omtrent på denne tiden. Når så de hverandre sist?

Del 4: «Hverdagshelter – Varme sammen»
Dette er fjerde og siste del av «Hverdagshelter – Varme sammen». Her får du hele historien fra de fire eierkommunene til Gudbrandsdal Energi Konsernet, Nord-Fron, Sør-Fron, Ringebu og Øyer. Du møter de som står opp og går på jobb mens vi andre sover. Lysene i mørket. Varmen i kulda. Og familien som danner rota til den gode energien oss mennesker i mellom. «Hverdagshelter» handler om deg, og meg, og alle oss som skaper det samfunnet vi lever i hver dag.

Se flere av våre filmer på vår Youtube-kanal