Humankapitalens dag på Gålå 12. august

7. jul 2022

Humankapitalens dag arrangeres for første gang 12. august

Folka og kompetansen de besitter er selskapenes viktigste verdi. Humankapitalens dag er en arena for aktuelle foredrag og møter på tvers av bransjer, utdanningsnivå og alder med tanke på kulturbygging og forståelse for hva som gjør selskaper attraktive og hva som skal til for at organisasjoner tar utfordringer.

På konferansen deltar bl.a. Justisminister Emilie Enger Mehl, fylkesordfører Even Aleksander Hagen, konsernsjef i Manpower Maalfrid Brath Skurdal og årets nye Peer Gynt – Aksel Hennie.

Dagen arrangeres i «Eldflog». Eldflog er et nytt konferansekonsept utviklet av Brimiland som gir oss en unik nærhet til naturen og ly for vær. Lunsj og middag serveres av Arne Brimi.  Dagen avsluttes med Peer Gynt ved Gålåvatnet.

Det er kun 70 plasser tilgjengelig.

Påmelding og mer informasjon om arrangementet her.

Humankapitalens dag arrangeres av Midt-Gudbrandsdal Næringsforening og Peer Gynt AS. Gudbrandsdal Energi-konsernet bidrar til å realisere konferansen.