Programmet Grønt Gir er en ny satsing basert på erfaringer fra Krafttak for grønn vekst.

Nå lanseres Grøn Gir

12. apr 2024

Nå lanseres Gir! I tre år har vi jobbet med Krafttak for grønn vekst. Vi har laget store og små møteplasser, koblet folk og bedrifter i utviklingsprosjekter og startet et investeringsfond. Nå girer vi opp enda et hakk og spisser en satsning for bedrifter i Gudbrandsdalen som det ikke finnes sidestykke til.  Året er 2024, og kravene om bærekraftrapportering kommer. Alle bedrifter må derfor komme i gang for å sikre sin plass i markedet og for å ha mulighet til å vokse.

Grønt er allerede i gang, med mål om å gjøre bedrifter i stand til å levere på bærekraftsrapportering. Gir skal gjøre bedriften i stand til å vokse med den nye kunnskapen og innsikten som utgangspunkt!  Les mer og søk om opptak her: https://www.krafttak.net/nytt/gudbrandsdalens-forste-vekstakselerator»

Søknadsfrist er 30. april.